Uw account beheren & nieuwsbrieven

Bestellen van voorstellingskaarten en filmkaarten gaat eenvoudig op onze website. Met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord kunt u direct kaarten bestellen en de gegevens in uw account beheren. Op onze website treft u een stap-voor-stap beschrijving voor het bestellen van kaarten via de website. De beschrijving kunt u ook aanvragen via 030 - 63 51 024.

Behoud uw account
U hoeft slechts eenmalig een account bij Aan de Slinger aan te maken. Vanaf dat moment kunt u met de inloggegevens altijd kaarten bestellen via al onze websites. Ook kunt u in uw account gemakkelijk uw gegevens aanpassen en de instellingen voor het ontvangen van nieuwsbrieven wijzigen. Het behoud van uw account betekent dat wij onze dienstverlening aan u zo optimaal mogelijk kunnen maken. Tevens zorgen we er samen voor dat we het milieu niet belasten met extra brochures en ander drukwerk voor dubbele accounts.

Gemakkelijk uw gegevens wijzigen
Verhuizing, nieuw e-mailadres, nieuw telefoonnummer of liever een ander wachtwoord? In uw account wijzigt u de gegevens snel en gemakkelijk. Dit kost u minder tijd dan een nieuw account aanmaken! 
Op de website kiest u bovenaan ‘gegevens beheren’. U logt in, klikt op ‘mijn account’ en wijzigt de gegevens. Bent u uw wachtwoord vergeten, maak dan geen nieuw account aan, maar klik op ‘wachtwoord vergeten’. Volg de stappen. U ontvangt per e-mail een nieuw wachtwoord, waarmee u inlogt. Komt u er niet uit, bel dan 030 - 63 51 024. Wij helpen u graag!

Digitale nieuwsbrieven
Wij houden u graag goed op de hoogte. Gedurende het seizoen krijgen we extra informatie over voorstellingen, zijn er wijzigingen of afgelastingen, of organiseren we bijzondere dagen en festivals. Dit laten we u onder andere weten via de digitale nieuwsbrief. In uw account kunt u de instellingen voor het ontvangen van nieuwsbrieven zelf beheren en op elk moment wijzigen. U kunt de functie aan- of uitvinken (wel of geen digitale nieuwsbrief ontvangen) en specifieke interesses aangeven.

Sociale media
De laatste nieuwtjes en updates, trailers, vrijgekomen kaarten voor een uitverkochte voorstelling, foto’s van achter de schermen… dit alles plaatsen we op Twitter en Facebook. Volg ons en word fan!
www.twitter.com/AandeSlinger
www.facebook.com/AandeSlinger

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Deksels Lekker
Omroep Houten
X