Stap-voor-stap online bestellen

Bestellen van voorstellingskaarten en filmkaarten gaat eenvoudig op onze website. Met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord kunt u direct kaarten bestellen en de gegevens in uw account beheren. Voor alle websites van Aan de Slinger maakt u gebruik van hetzelfde account.


stap 1
Bekijk een voorstelling
Via Agenda of via het zoekveld rechtsboven op de pagina kunt u voorstellingen zoeken op genre, datum, artiest of titel. Als u vanuit de agenda doorklikt, komt u op de detailpagina met achtergrondinformatie, beeld- of geluidsfragmenten en toegangsprijzen.
 
stap 2
Bestel kaarten
Bent u op de detailpagina en wilt u deze voorstelling bestellen, klik dan op ‘Bestel hier uw tickets’.
 
stap 3
Log in of maak een account aan
Er wordt gevraagd in te loggen.
* Heeft u reeds een account, dan logt u in met uw e-mailadres en wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten, maak dan geen nieuw account aan maar klik op ‘wachtwoord vergeten’. Volg de stappen. U ontvangt per e-mail een nieuw wachtwoord, waarmee u inlogt. 
* Heeft u nog geen account, klik dan op ‘account aanmaken’ en volg de stappen. Een account maakt u eenmalig aan, vanaf dat moment kunt u met de inloggegevens altijd kaarten bestellen of de gegevens in uw account beheren.

stap 4
Kaartsoort en aantal 
U bent nu ingelogd en ziet de voorstelling van uw keuze in het koopscherm. Kies de kaartsoort en vul het gewenste aantal kaarten in. Klik op ‘bestellen’.

stap 5
Winkelwagen
U ziet de door u bestelde kaarten.
* Klik op ‘verder winkelen’ wanneer u meteen ook voor andere voorstellingen of films kaarten wilt bestellen. De pop-up sluit automatisch, of sluit u zelf door bovenin het scherm op het blauwe kruisje te klikken. U komt terug op de website, waar u verder winkelt, zoals in stap 1 en 2 beschreven. 
Klik op ‘bestellen’ wanneer uw bestelling compleet is. 
 
stap 6
Overzicht bestelling en betalen
U ziet een overzicht van de door u bestelde kaarten. Bij theatervoorstellingen worden automatisch rij- en stoelnummers toegewezen (klik hier voor meer informatie). Bij films kunt u desgewenst zelf plaatsen kiezen.
Onderaan het besteloverzicht ziet u het totaalbedrag. U betaalt via iDEAL (online bankieren), Podium Cadeaukaart of Nationale Bioscoopbon. De administratiekosten bedragen € 0,50 per kaartje met een maximum van € 2,50 per bestelling.  
Wilt u nog iets wijzigen, klik dan op ‘terug’. Is uw bestelling compleet, selecteer dan de door u gewenste betaalwijze en klik op ‘Klik hier om af te rekenen’. U wordt doorgezonden naar het betaalplatform. U heeft maximaal een uur om uw bestelling af te ronden.

stap 7
Bevestiging
Nadat u de betaling heeft afgerond, ontvangt u de kaarten direct per e-mail. De e-mail heeft als bijlage een pdf-bestand, dit zijn de kaarten. U print de kaarten uit en neemt deze mee op de dag van de voorstelling. Heeft u geen e-mail ontvangen, controleer dan uw spam- of junkmailbox.
 
Let op
 Wilt u betalen met de papieren Theater- & Concertbon of de Nationale Bioscoopbon, komt u met een grote groep of heeft u speciale wensen zoals rolstoelplaatsen? Bestel dan via 030 – 63 51 024 of theater@aandeslinger.nl

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Deksels Lekker
Omroep Houten
X