Kaartverkoop

In het kort: om op onze websites kaarten te kopen, gebruikt u het zoekveld rechtsboven op de pagina of navigeert u in onze Agenda. U selecteert de gewenste film of voorstelling, en klikt op 'Bestel hier uw tickets'. Volg de stappen. U betaalt met iDEAL en ontvangt de kaarten direct per e-mail.

Bestelt u kaarten voor een theatervoorstelling, dan krijgt u automatisch plaatsen toegewezen via het 'best available seats' systeem. U krijgt de beste plaatsen die op dat moment nog beschikbaar zijn. De volgorde waarin de kaarten in de grote Theaterzaal worden verkocht is: zaal rij 6, 5, 4, 3, 2, zaal rij 7, 8, 9, 10, balkon rij 1, 2, 3, zaal rij 1. Klik hier als u de plattegrond van de grote Theaterzaal wilt zien.
De volgorde waarin de kaarten in de Kleine Zaal worden verkocht is vanaf rij 2 omhoog tot en met rij 9, en rij 1 als laatste. Klik hier als u de plattegrond van de Kleine Zaal wilt zien.
Bestelt u kaarten voor een film, dan kunt u desgewenst zelf uw plaatsen kiezen.

 Let op: zowel in de grote Theaterzaal als in de Kleine Zaal zijn speciale plaatsen bestemd voor rolstoelgebruikers en hun partner. Deze kaarten kunt u alleen telefonisch (030 - 63 51 024) of per e-mail (theater@aandeslinger.nl) bestellen. 


U kunt op een aantal manieren kaarten kopen voor onze voorstellingen en films: 

Website 
Op www.theateraandeslinger.nl en www.filmaandeslinger.nl kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week veilig en eenvoudig kaarten kopen. U betaalt direct, ontvangt uw kaarten per e-mail en print deze zelf uit. Om via onze websites kaarten te kopen, dient u eenmalig een account aan te maken. Voor beide websites maakt u gebruik van dit account. Heeft u een account, dan logt u in met uw e-mailadres en wachtwoord. U vindt de gewenste voorstelling of film door het zoekveld rechtsboven op de pagina te gebruiken of te navigeren in de Agenda. U klikt op de betreffende voorstelling of film en vervolgens op ‘Bestel hier uw tickets’. U volgt de stappen. Hierna kunt u verder winkelen, of de bestelling afronden. Voordat u naar de betaling gaat, wordt u bij de voorstellingen attent gemaakt op de toegewezen rij- en stoelnummers. Bij de films kunt u zelf uw plaatsen kiezen. U betaalt via iDEAL (online bankieren), Podium Cadeaukaart of Nationale Bioscoopbon. De administratiekosten bedragen € 0,50 per kaartje met een maximum van € 2,50 per bestelling.

 Op onze website treft u een uitgebreide stap-voor-stap beschrijving voor het online bestellen van kaarten.
 Klik hier voor meer informatie over het beheren van uw account en verdere online voorzieningen.
 
Betalen met de papieren Theater- & Concertbon en de Nationale Bioscoopbon is niet mogelijk bij online bestellingen.

Aan de theaterkassa 
De theaterkassa aan De Slinger 40 is alleen geopend drie kwartier voor aanvang van elke voorstelling en film. U betaalt geen administratiekosten. Betaalwijzen: pin, Theater- & Concertbon of Podium Cadeaukaart voor voorstellingen, Nationale Bioscoopbon voor films. Let op: sinds 1 januari 2016 is het niet meer mogelijk om aan de theaterkassa contant te betalen.

Verkooppunten in Houten
Vanaf maandag 27 augustus kunt u voor kaarten ook terecht bij onze verkooppunten:
■ Boekhandel Wijs, Spoorhaag 144
■ The Read Shop Oude Dorp, Plein 11
■ The Read Shop Houten Zuid, Cardo 19

De administratiekosten bij de verkooppunten bedragen € 0,50 per kaartje. Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.boekwijs.nl en www.readshop.nl.

Telefonisch of e-mail 
De kassa van Theater en Film Aan de Slinger is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 16.00 uur op 030 - 63 51 024 (keuze 1, keuze 2). Bestellingen per e-mail worden ook op deze momenten verwerkt. De administratiekosten bedragen € 1,50 per kaartje met een maximum van € 7,50 per bestelling.
* Bestelt u tot drie werkdagen voor de voorstelling of film, dan krijgt u per e-mail een reserveringsbevestiging met betaallink toegestuurd. Door op de link te klikken, komt u op het betaalplatform iDEAL, waar u de kaarten afrekent. De kaarten worden automatisch per e-mail naar u toegestuurd.
* Bestelt u vanaf drie werkdagen voor de voorstelling of film, dan worden de kaarten voor u gereserveerd en betaalt u bij de theaterkassa op de dag van de voorstelling of film. De theaterkassa opent drie kwartier voor aanvang. U dient de kaarten uiterlijk een kwartier voor aanvang af te halen. Niet afgehaalde reserveringen gaan terug in de verkoop.
* Bestelt u voor een zo goed als uitverkochte voorstelling, dan krijgt u direct per e-mail een reserveringsbevestiging met betaallink toegestuurd. U betaalt meteen en ontvangt de kaarten per ommegaande.

Bestelformulier
U kunt uw kaarten bestellen door middel van het bestelformulier. Het formulier kunt u hier downloaden, via e-mail (theater@aandeslinger.nl) aanvragen, of vanaf 3 mei afhalen bij onze verkooppunten Boekhandel Wijs en The Read Shop. U vult het formulier in, ondertekent het en stuurt het per post naar het theater. Per formulier wordt € 7,50 administratiekosten in rekening gebracht. U betaalt door middel van een automatische incasso. Zodra de betaling is verwerkt, worden de kaarten per e-mail of post toegestuurd. Houdt u er rekening mee dat het verwerken van het bestelformulier enige tijd in beslag neemt en dat ondertussen de kaartverkoop via internet doorloopt.

Graag uw aandacht 
 Koopt u kaarten aan de theaterkassa of bij een van de verkooppunten, dan koopt u anoniem kaarten. Uw bestelling wordt niet gekoppeld aan een account met klantgegevens. Wanneer wij belangrijk nieuws hebben over een voorstelling, bijvoorbeeld een afgelasting, kunnen wij u hiervan niet op de hoogte stellen. Wanneer u uitsluitend anoniem kaarten koopt, komt u niet in het adressenbestand voor het toesturen van de seizoenbrochure. Wel kunt u de brochure zelf aanvragen of afhalen.
 Wij verkopen voor onze theatervoorstellingen geplaceerd via het ‘best available seats’ systeem. Dit betekent dat u automatisch de beste plaatsen krijgt toegewezen die op dat moment nog beschikbaar zijn. Bovenaan deze pagina treft u een overzicht van de verkoopvolgorde en kunt u een afbeelding van de zaalplattegrond voor de grote Theaterzaal en de Kleine Zaal downloaden. Bij uitzondering verkopen wij theatervoorstellingen ongeplaceerd, bijvoorbeeld bij specifieke jeugdvoorstellingen, Houten Presenteert voorstellingen of Gastbespelingen (*). In deze gevallen is het vrije plaatskeuze bij binnenkomst van de zaal.
 Bij onze films kunt u tijdens het bestellen de door u gewenste plaatsen zelf kiezen.
 U kunt via de website per voorstelling of film maximaal 8 kaarten kopen. Wilt u met een grotere groep naar een voorstelling en bij voorkeur naast elkaar zitten, dan kunt u contact opnemen met de kassa op 030 - 63 51 024. Wij maken uw bestelling in orde. De administratiekosten bedragen € 2,50 per bestelling.
 Heeft u via de website besteld maar bent u de e-mail met kaarten kwijt, dan kunt u inloggen op de website en in uw account via ‘bestelhistorie’ de kaarten nogmaals per e-mail laten toesturen. 
 Indien u een Jong t/m 18 jaar-, CJP-, Last-Minute of U-paskaartje hebt gekocht, dient u uw identiteitsbewijs of betreffende pas te kunnen tonen bij de kaartcontrole.
 Reeds gekochte kaarten kunt u tot uiterlijk drie werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor de betreffende voorstelling of film retourneren, uitsluitend via e-mail: theater@aandeslinger.nl. Dinertickets of combi- tickets inclusief diner kunnen tot uiterlijk een week voor de betreffende voorstelling of film worden gere- tourneerd. Retourneren is niet mogelijk voor voorstellingen van derden, waaronder Houten Presenteert en Gastbespelingen. (*)
Voor de retourservice betaalt u € 2,- per kaartje, ook als u Theatervriend of Filmfan bent. U ontvangt een te- goedbon voor het bedrag van de kaarten, exclusief de administratiekosten en de eventuele korting verkregen door de Kortingspakker en met aftrek van de kosten voor de retourservice. De tegoedbon is geldig tot een jaar na uitgifte en kan worden besteed aan de theaterkassa of telefonisch. De tegoedbon is niet te gebruiken als betaalmiddel voor voorstellingen van derden waaronder Houten Presenteert en Gastbespelingen. (*)
 Wanneer u voor een bepaalde voorstelling kaarten heeft en op een later moment kaarten wilt bijkopen, is de kans groot dat u niet naast elkaar zit. Wilt u toch naast elkaar zitten, dan kunt u contact opnemen met de kassa op 030 - 63 51 024. Indien mogelijk zorgen wij voor plaatsen naast elkaar. Voor zowel het telefonisch bestellen van de nieuwe kaarten als het omboeken van de oude kaarten bedragen de administratiekosten € 1,50 per kaartje.
 Theater Aan de Slinger behoudt zich het recht voor om toegangsprijzen tussentijds te wijzigen.
 Het is mogelijk dat er gaande het seizoen wijzigingen plaatsvinden in de programmering. 

(*) Voorstellingen vallen onder het genre Houten Presenteert (amateurgezelschappen) of Gastbespeling (professionele gezelschappen) wanneer het een voorstelling is van een culturele huurder. Culturele huurders zijn derden, die de theaterzaal huren voor hun eigen productie. Voorstellingen vallend onder deze genres zijn geen eigen programmering van het theater. 

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Deksels Lekker
Omroep Houten
X