19/4/2018

PROGRAMMA EN BROCHURE SEIZOEN 2018-2019 ONLINE IN TE ZIEN

programma-en-brochure-seizoen-2018-2019-online-in-te-zien

Met veel plezier laten wij u weten dat het programma van seizoen 2018-2019 online is in te zien op onze website www.theateraandeslinger.nl! Ook kunt u op de website digitaal de nieuwe brochure doorbladeren. Zo kunt u alvast op uw gemak kijken welke voorstellingen u aanspreken.We verwelkomen in 2018-2019 Lenette van Dongen, Dutch Eagles, Kees Hulst, Charles Groenhuijsen, Conny Janssen Danst, Patrick Laureij, Thomas Acda, Janne Schra, Meneer Monster, LAKSHMI en nog veel meer. 

 

Maandag 14 mei om 09.00 uur start de vrije kaartverkoop. Wie Theatervriend wordt van Aan de Slinger heeft echter een streepje voor: u kunt dan in de Vriendenvoorverkoop vanaf dinsdag 8 mei 09.00 uur al bestellen! Alle beschikbare kaarten gaan vanaf de Vriendenvoorverkoop in de verkoop, uitverkocht is uitverkocht.


Voor € 27,50 (Theatervriend voor één persoon) of € 45,- (Theatervriend DUO voor twee personen) bent u een seizoen lang Theatervriend van Aan de Slinger. Zo profiteert u van een aantal voordelen en steunt u het theater in Houten. Met uw bijdrage kunnen wij prachtige voorstellingen van hoge kwaliteit programmeren. 


Wilt u zich aanmelden als Theatervriend of wilt u meer weten over een vriendschap met het theater, klik dan hier. Uw aanmelding als Theatervriend dient uiterlijk vóór 10 mei bij ons binnen te zijn, wilt u nog gebruik kunnen maken van de Vriendenvoorverkoop. Houd er rekening mee dat de Vriendenvoorverkoop dan al is begonnen. 

Seizoenbrochure 
De theaterbrochure wordt geadresseerd verstuurd en wordt bezorgd rond 1 mei. De brochure wordt verstuurd naar een groot deel van onze bezoekers. Kijk op onze website voor meer informatie over de selectie. Zoals u daar zult lezen, kunt u ook de brochure aanvragen wanneer u verwacht niet in het adressenbestand te zitten. Ook is vanaf 2 mei de brochure bij diverse openbare locaties in Houten gratis af te halen (tijdens hun openingstijden), bijvoorbeeld bij onze verkooppunten. 

Vrije kaartverkoop
De vrije kaartverkoop start maandag 14 mei om 09.00 uur, vanaf dan kan iedereen kaarten kopen. Bestellen van kaarten kan via alle reguliere kanalen van het theater, behalve de verkooppunten boekhandel Wijs en de twee vestigingen van de Readshop. Lees hier meer. Alle beschikbare kaarten gaan vanaf de Vriendenvoorverkoop in de verkoop, uitverkocht is uitverkocht. 

Controleer uw account
U heeft reeds een account bij ons theater, waarmee u online kaarten kunt kopen. Wij raden u aan het inloggen op de website met uw e-mailadres en wachtwoord vooraf een keer te proberen, met name wanneer u dit recent niet meer heeft gedaan. Zo weet u zeker dat alles goed functioneert.

Wij wensen u alvast heel veel plezier met het uitzoeken van uw voorstellingen uit ons mooie aanbod!

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Deksels Lekker
Omroep Houten
X