10/4/2018

BROCHURE EN START KAARTVERKOOP SEIZOEN 2018-2019

De komende weken staan nog mooie voorstellingen voor u op het programma in het huidige seizoen. Maar het is april, en dat betekent dat we ook al vooruit kijken naar seizoen 2018-2019. De voorbereidingen zijn op ons kantoor in volle gang! Hieronder treft u een overzicht van belangrijke data rondom de nieuwe brochure en de kaartverkoop. BROCHURE: GEADRESSEERD VERSTUURD
De theaterbrochure wordt geadresseerd verstuurd en wordt bezorgd rond 1 mei. De brochure wordt verstuurd naar een groot deel van onze bezoekers. Iedereen die in seizoen 2017 - 2018 tenminste twee kaartjes heeft gekocht en/of in het seizoen daarvoor naar minimaal twee voorstellingen is geweest. Dit is ongeacht het genre, dus ook bezoekers van bijvoorbeeld Film Aan de Slinger of Houten Presenteert ontvangen een brochure. Voorwaarde is natuurlijk dat de adresgegevens in uw klantaccount compleet zijn, en dat u niet enkel anoniem kaarten heeft gekocht via onze verkooppunten of de theaterkassa. Theatervrienden ontvangen altijd de brochure, ook als zij niets besteld hebben.

 

U kunt de brochure aanvragen wanneer u verwacht niet in het adressenbestand te zitten, via publiciteit@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024. 
Ook is vanaf 2 mei de brochure bij diverse openbare locaties in Houten gratis af te halen (tijdens hun openingstijden), bijvoorbeeld bij onze verkooppunten.

 

ONLINE 
De theatervoorstellingen zullen al eerder op de website in te zien zijn, naar verwachting ruim in april. Wie aangemeld is voor onze nieuwsbrief, ontvangt op dat moment een berichtje per e-mail. Ook zal op dat moment de brochure zelf digitaal in te zien zijn via een link op de website, waar u door de brochure kunt bladeren (klik hier voor het voorbeeld van de huidige seizoenbrochure).

 

VOORKOM ONNODIG DRUKWERK
Heeft u door bovenstaande digitale uitingen geen behoefte aan de papieren brochure? Geef het direct aan ons door. U kunt in uw theateraccount een vinkje zetten bij de optie ‘Theaterbrochure alleen digitaal’. Of u kunt een bericht per e-mail sturen aan publiciteit@aandeslinger.nl.

 

START KAARTVERKOOP
Vriendenvoorverkoop: dinsdag 8 mei om 09.00 uur start de verkoop, exclusief voor Theatervrienden van Aan de Slinger. Deze Vriendenvoorverkoop eindigt maandag 14 mei om 09.00 uur. 
Vrije kaartverkoop: maandag 14 mei om 09.00 uur start de vrije kaartverkoop voor iedereen. Bestellen van kaarten kan dan via alle reguliere kanalen van het theater, behalve de verkooppunten boekhandel Wijs en de twee vestigingen van The Read Shop. Zij verkopen tot de zomer alleen voor het huidige seizoen. Vanaf maandag 27 augustus kunt u ook kaarten kopen bij deze verkooppunten (voor zover nog beschikbaar). 

 

Alle kaarten gaan vanaf de Vriendenvoorverkoop in de verkoop, uitverkocht is uitverkocht. 

 

Ook Theatervriend worden? Klik hier voor meer informatie over een vriendschap met Aan de Slinger, een overzicht welke voordelen u als Theatervriend geniet en het aanmeldformulier.  
Om gebruik te maken van de Vriendenvoorverkoop dienen aanmeldingen uiterlijk vóór 10 mei 2018 binnen te zijn. Houdt u er rekening mee dat de Vriendenvoorverkoop dan al van start is. 

 

Let op: wilt u uw bestelling (deels) betalen met de papieren Theater- & Concertbon, komt u met een grote groep of heeft u speciale wensen zoals rolstoelplaatsen? Bestel dan per e-mail via info@aandeslinger.nl

 

KORTINGSPAKKER
De Kortingspakker is het voordeel dat u ‘pakt’ wanneer u per bestelling kaarten koopt voor minimaal zes voorstellingen. U krijgt dan 8% korting op de prijs van de kaarten. Een aantal voorstellingen is uitgezonderd van de Kortingspakker, u kunt hiervoor binnenkort de brochure raadplegen. 

 

BEHOUD UW ACCOUNT 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een klantaccount hebt bij Aan de Slinger. Met dit account kunt u op de website inloggen door middel van uw e-mailadres en wachtwoord, en kaarten bestellen. Verhuizing, nieuw e-mailadres of liever een ander wachtwoord? In uw account wijzigt u de gegevens snel en gemakkelijk. 
Lukt het inloggen niet, maak dan geen nieuw account aan, maar bel 030 - 63 51 024. Wij helpen u graag.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Deksels Lekker
Omroep Houten
X