18/4/2017

BROCHURE EN KAARTVERKOOP SEIZOEN 2017-2018

Het voorjaar is in volle gang. Dat betekent dat op het kantoor van Aan de Slinger de laatste hand wordt gelegd aan de theaterbrochure 2017-2018. Op zaterdag 13 mei sluit Kiki Schippers de eigen programmering van het huidige seizoen af. Tot de zomer draaien we elke dinsdag, donderdag en vrijdag de mooiste films in Film Aan de Slinger. Hieronder treft u een overzicht van belangrijke data rondom de nieuwe brochure en de kaartverkoop. BROCHURE: GEADRESSEERD VERSTUURD
De theaterbrochure wordt geadresseerd verstuurd en wordt bezorgd rond 2 mei. De brochure wordt verstuurd naar een groot deel van onze bezoekers. Iedereen die in seizoen 2016-2017 tenminste twee kaartjes heeft gekocht en/of in het seizoen daarvoor naar minimaal twee voorstellingen is geweest.
Dit is ongeacht het genre, dus ook bezoekers van bijvoorbeeld Film Aan de Slinger of Houten Presenteert ontvangen een brochure. Voorwaarde is natuurlijk dat de adresgegevens in uw klantaccount compleet zijn, en dat u niet enkel anoniem kaarten heeft gekocht via onze verkooppunten of de theaterkassa. Theatervrienden ontvangen altijd de brochure, ook als zij niets besteld hebben.

U kunt de brochure aanvragen wanneer u verwacht niet in het adressenbestand te zitten. Ook is vanaf 4 mei de brochure bij diverse openbare locaties in Houten gratis af te halen (tijdens hun openingstijden), bijvoorbeeld bij onze verkooppunten.
 

VOORSTELLINGEN ONLINE 
De theatervoorstellingen staan naar verwachting ruim in april op de website. Wie aangemeld is voor onze nieuwsbrief, ontvangt op dat moment een berichtje per e-mail. Ook zal op dat moment de brochure zelf digitaal in te zien zijn via een link op de website, waar u door de brochure kunt bladeren (klik hier voor het voorbeeld van de huidige seizoenbrochure). 

 

START KAARTVERKOOP
Vriendenvoorverkoop: dinsdag 9 mei om 09.00 uur start de verkoop, exclusief voor Theatervrienden van Theater Aan de Slinger. Deze Vriendenvoorverkoop eindigt maandag 15 mei om 09.00 uur. 
Vrije kaartverkoop: maandag 15 mei om 09.00 uur start de vrije kaartverkoop voor iedereen. Bestellen van kaarten kan dan via alle reguliere kanalen van het theater, behalve de verkooppunten boekhandel Wijs, bibliotheek Lek & IJssel en The Read Shop. Zij verkopen tot de zomer alleen voor het huidige seizoen. Vanaf maandag 28 augustus kunt u ook kaarten kopen bij onze verkooppunten boekhandel Wijs en The Read Shop (voor zover nog beschikbaar). De bibliotheek Lek & IJssel is vanaf deze zomer geen verkoopadres meer. 


Alle beschikbare kaarten gaan vanaf de Vriendenvoorverkoop in de verkoop, uitverkocht is uitverkocht. 


Ook Theatervriend worden? Klik hier voor meer informatie over een vriendschap met Theater Aan de Slinger, een overzicht welke voordelen u als Theatervriend geniet en het aanmeldformulier. 
Om gebruik te maken van de Vriendenvoorverkoop dienen aanmeldingen uiterlijk vóór 12 mei 2017 binnen te zijn. Houdt u er rekening mee dat de Vriendenvoorverkoop dan al van start is. 


Let op: wilt u uw bestelling (deels) betalen met de papieren Theater- & Concertbon, komt u met een grote groep of heeft u speciale wensen zoals rolstoelplaatsen? Bestel dan per e-mail via theater@aandeslinger.nl


KORTINGSPAKKER
De Kortingspakker is het voordeel dat u ‘pakt’ wanneer u per bestelling kaarten koopt voor minimaal zes voorstellingen. U krijgt dan 10% korting op de prijs van de kaarten. Uitgezonderd zijn de voorstellingen op Landgoed Wickenburgh, Yentl en de Boer, Houten Presenteert, Gastbespeling en de films van Film Aan de Slinger.
 

BEHOUD UW ACCOUNT 
Met uw account kunt u op de website inloggen door middel van uw e-mailadres en wachtwoord, en kaarten bestellen. Verhuizing, nieuw e-mailadres of liever een ander wachtwoord? In uw account wijzigt u de gegevens snel en gemakkelijk. 
Lukt het inloggen niet, maak dan geen nieuw account aan, maar bel 030 - 63 51 024. Wij helpen u graag! Het behoud van uw account betekent dat wij onze dienstverlening aan u zo optimaal mogelijk kunnen maken. Tevens zorgen we er samen voor dat we het milieu niet belasten met extra brochures en ander drukwerk voor dubbele accounts. Klik hier voor meer informatie over het beheren van uw account.  

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Deksels Lekker
Omroep Houten
X