Ontmoeten & werken in de foyer van Theater Aan de Slinger

Het duurt nog even, maar in september 2018 beleeft Theater Aan de Slinger haar 10-jarig jubileum. Een jarenlange wens van Aan de Slinger is om de theaterfoyer van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat open te stellen. Wij vinden het erg belangrijk dat alle Houtenaren zich op elk moment van de dag welkom voelen in het theater. Het aanstaande jubileum is een mooie gelegenheid om deze wens in vervulling te laten gaan. Daarom begint Aan de Slinger dit seizoen al met een pilot om de theaterfoyer de gehele dag open te stellen. Vanaf maandag 11 september a.s. is de theaterfoyer niet alleen open tijdens de voorstellingen, maar ook overdag! 

Maak van het theater uw eigen werkplek! 
Iedere werkdag wordt de foyer opengesteld voor iedereen die graag buitenshuis of buiten het kantoor wil werken op een bijzondere en inspirerende locatie. Aan de Slinger biedt ZZP’ers, studenten, docenten en ondernemers een flexibele werkplek met goede faciliteiten. Niet alleen geschikt om lekker in stilte te werken, maar ook om te netwerken, discussiëren, dromen en brainstormen. Maak van het theater uw eigen plek waar u kunt werken en ontmoeten.

Flexwerkplekken 

 De theaterfoyer is elke werkdag geopend van 9.00 tot 16.30 uur
 Gedurende de dag is er altijd een gastheer/gastvrouw aanwezig
 Er zijn genoeg stroompunten en snelle wifi
 Bestel een lekker broodje voor de lunch!
 Een flexwerkplek is gratis, reserveren is niet nodig (een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld)


BESCHIKBAARHEID THEATERFOYER FEBRUARI*

Woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 februari is er wat extra reuring in de foyer vanwege de in- en uitloop voor de Heemlanden musical. 
Dinsdag 27, woensdag 28 februari is de foyer gesloten vanwege Lente-Uitjes. 

 

BESCHIKBAARHEID THEATERFOYER MAART*

Op vrijdagmiddag 2 maart is de foyer gesloten vanwege Lente-Uitjes. 

Wellicht volgen er nog aanvullende data, houd de website in de gaten!
 

 

*Af en toe is de foyer en theaterzaal exclusief verhuurd en is het niet mogelijk om gebruik te maken van de werkplekken. Wij maken deze data maandelijks bekend via de website.Vragen? 

Mail naar theater@aandeslinger.nl of bel naar 030 – 63 51 024. 

Kom gezellig langs, koffie en thee staan klaar! 

 

X