Theatervriend

Vriendenbijeenkomst seizoen 2016-2017
De Vriendenbijeenkomsten vinden plaats op zondag 7 mei 2017. Gezien het grote aantal Theatervrienden is er een bijeenkomst in de middag en een in de avond, zodat u het tijdstip dat u het beste uitkomt kunt kiezen. 
Begin april ontvangt u de uitnodiging voor deze bijeenkomsten, met meer informatie over het programma en per wanneer en hoe u kunt aanmelden.

 

Vriendschap opzeggen/wijzigen
De Vriendenbijeenkomst op 7 mei is voor iedereen die Theatervriend is in het huidige seizoen 2016-2017. Uw vriendschap met Theater Aan de Slinger wordt automatisch verlengd. Wilt u uw vriendschap opzeggen voor komend seizoen 2017-2018, dan ontvangen wij uw opzegging graag uiterlijk 5 april a.s.. U zult ook dan gewoon uitgenodigd worden voor de Vriendenbijeenkomst in mei. Wilt u uw vriendschap wijzigen van Theatervriend naar Theatervriend DUO of vice versa, dan kan dat ook tot uiterlijk 5 april.

 JA, IK WIL!

 De mooiste voorstellingen 
 Steun geven aan ons theater in Houten
 Voorrang op de kaartverkoop 

Dat kan!
Word Theatervriend van Theater Aan de Slinger. Zo steunt u ons en profiteert u van deze voordelen en meer: u betaalt het hele seizoen geen administratiekosten voor het kopen van kaarten, bent van harte welkom op onze jaarlijkse Vriendenbijeenkomst en wordt (als u wilt) vermeld op het ‘tableau des amis’ in de theaterfoyer. Voor € 27,50 bent u een seizoen lang Theatervriend van ons theater. Gaat u meestal samen met partner of vriend(in) naar het theater? Voor € 45,- bent u Theatervriend DUO, voor twee personen. Met uw bijdrage kunnen wij prachtige voorstellingen van hoge kwaliteit programmeren. Voorstellingen die zo bijzonder zijn dat ze ons inziens niet in Houten mogen ontbreken.

Theatervriend worden? U kunt hier het aanmeldformulier downloaden. U print het uit, vult het in en stuurt het per post aan Theater Aan de Slinger (het adres staat op het aanmeldformulier). U kunt het ingevulde formulier ook inscannen en per e-mail toesturen aan theater@aandeslinger.nl. Beschikt u niet over internet of een printer, dan kunt u het aanmeldformulier aanvragen via 030 - 63 51 024.

Goed om te weten
U kunt op elk moment Theatervriend worden. Het vriendenseizoen loopt van mei tot en met april het jaar daarop. Aanmeldingen tot 1 maart worden direct verwerkt (in het lopende seizoen), aanmeldingen vanaf 1 maart worden verwerkt voor aanvang van de eerstvolgende Vriendenvoorverkoop. In de Vriendenvoorverkoop kan een Theatervriend één kaart per voorstelling kopen, en een Theatervriend DUO maximaal twee kaarten per voorstelling. Uitzondering hierop zijn de kaartsoorten ‘jeugd t/m 12’ en ‘jong t/m 18’. Wanneer deze bij een voorstelling beschikbaar zijn, kunt u ze in de Vriendenvoorverkoop tot een maximum van 4 kaarten per voorstelling bijkopen. Ook voor Theatervrienden in de voorverkoop geldt: uitverkocht is uitverkocht. Een vriendschap met Theater Aan de Slinger wordt tot wederopzegging automatisch verlengd. Opzeggen dient schriftelijk of per e-mail te gebeuren. 

 

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Deksels Lekker
Omroep Houten
X