Rondom de voorstellingen

Hieronder treft u informatie over belangrijke faciliteiten en extra’s die wij bieden.

Ontvangst
Graag maken wij het u zo goed mogelijk naar uw zin, zodat u zich thuis voelt in ons theater. Tijdens de voorstellingen en films zijn er altijd een staflid en een gastvrouw of gastheer van het theater aanwezig. Zij zorgen voor een goed verloop van de avond. Mocht u vragen hebben of speciale wensen, dan kunt u zich tot hen wenden. Voor aanvang, in de pauze en na afloop zijn zij in de foyer aanwezig. U herkent hen aan een naambadge.

Aanvangstijden: kom op tijd
In de regel is de aanvangstijd voor voorstellingen in de Theaterzaal en op Landgoed Wickenburgh als volgt: avondvoorstellingen 20.15 uur, familievoorstellingen 19.30 uur en middagvoorstellingen 14.30 uur. De aanvangstijd voor films in de Kleine Zaal is doorgaans 20.00 uur (vanaf sept 2016), en voor voorstellingen 20.30 uur. Het is echter mogelijk dat hiervan wordt afgeweken, dus controleert u de aanvangstijd goed in de brochure, op de website of op uw kaartje(s). Na aanvang is toegang tot de zaal niet meer mogelijk, dit verstoort immers de zorgvuldig opgebouwde sfeer in de zaal of de concentratie op het podium. Zorgt u er dus voor dat u op tijd aanwezig bent. Te laat arriveren voor een voorstelling is geen reden voor restitutie van uw aankoopbedrag.

Locatie
Theater Aan de Slinger heeft twee zalen: de Theaterzaal en de Kleine Zaal. Ook vinden er voorstellingen en lezingen plaats op Landgoed Wickenburgh (’t Goy). Controleert u de locatie van uw voorstelling dus goed in de brochure, op de website of op uw kaartje(s). Te laat arriveren voor een voorstelling is geen reden voor restitutie van uw aankoopbedrag.

Portemonneeloze pauze
Bij alle voorstellingen en films bieden we een ‘portemonneeloze pauze’, behalve bij de & Friends concerten en een aantal voorstellingen die vallen onder Houten Presenteert en Gastbespeling. De portemonneeloze pauze betekent dat één drankje in de toegangsprijs is inbegrepen. Dus in de pauze of, indien er geen pauze is, na de voorstelling. Frisdrank en wijn staan al voor u klaar op diverse tafels in de foyer. Overige dranken haalt u bij de bar.

Theater, een beleving
Uw middag of avondje uit maken wij graag nog plezieriger door iets extra’s te organiseren. Zo bieden we bijvoorbeeld een workshop, inleiding of nagesprek aan. U komt meer te weten over het thema, de regisseur en acteurs. U zult merken dat u met andere ogen naar een voorstelling kijkt.
Er zijn ook voorstellingen waarbij we een extra arrangement aanbieden, zoals een diner of high tea. Daarnaast zijn er regelmatig verrassingsoptredens in het kader van Reuring in de Foyer. Reuring betekent dat wij onze foyer ter beschikking stellen aan iedereen die een klein en intiem podium zoekt voor activiteiten met een cultureel tintje. Denk aan zangcafés of een flitsoptreden van een Houtense dansschool.
Extra’s kondigen wij aan via digitale nieuwsbrieven, onze social media kanalen en op de websites. U treft daar ook de informatie over aanmelden of het kopen van een aanvullende (diner)ticket.

Bij jeugdvoorstellingen is het mogelijk een verjaardagsfeestje (vanaf 6 kinderen en 2 volwassenen) te geven in het theater. We versieren een tafel en de jarige job krijgt van ons een klein cadeautje. Aan de bar kunt u voor het jonge gezelschap drankjes en frietjes met een lekkere snack bestellen. U kunt een feestje aanmelden via theater@aandeslinger.nl tot een week voor de voorstelling. Wilt u iets groter uitpakken? Bijvoorbeeld met een echte verjaardagstaart of cakejes versieren? Mail uw wensen tot een week voor de voorstelling naar horeca@aandeslinger.nl. Zij laten u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Deksels Lekker
Omroep Houten
X