Podium Cadeaukaart en Nationale Bioscoopbon

U kunt via onze website en aan onze theaterkassa betalen met de Podium Cadeaukaart (te gebruiken voor voorstellingen) en de Nationale Bioscoopbon (te gebruiken voor films). Bestelt u via de website dan vraagt het systeem naast het kaartnummer ook om een veiligheidscode. Deze vindt u door het golvende zilverlaagje onder het kaartnummer weg te krassen.

Wanneer u een Podium Cadeaukaart of Nationale Bioscoopbon aan iemand cadeau wilt doen, kunt u deze kopen aan onze theaterkassa vanaf drie kwartier voor aanvang van elke voorstelling of film. Ook kunt u op afspraak langskomen op ons kantoor. De waarde op de kaart bepaalt u zelf, mits tussen € 10,- en € 250,-. U kunt voor een Podium Cadeaukaart ook terecht bij de winkels van Primera, AKO en Post.nl. Daarnaast verkoopt de Albert Heijn Podium Cadeaukaarten, met een vaste waarde van € 25,-. 


Heeft u nog (oude) Theater- en Concertbonnen? Ook daarmee kunt u nog gewoon betalen. Zowel de oude bon als de nieuwe Podium Cadeaukaart zijn onbeperkt geldig.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Deksels Lekker
Omroep Houten
X