Over Theater Aan de Slinger

Theater Aan de Slinger is een sfeervol en compact theater. Als schouwburg bieden we een gevarieerde programmering. Van cabaret tot toneel, van muziek tot film. Het theater wordt daarnaast veel gebruikt door amateurverenigingen die er hun voorstelling of concert geven. Boven de theaterzaal bevinden zich muzieklokalen en lokalen voor kunst- en cultuuronderwijs. Een muziekschool en een middelbare school maken gebruik van deze lokalen. Het geeft het theater een levendige en bijzondere plek in de Houtense samenleving.

Theater Aan de Slinger maakt onderdeel uit van Aan de Slinger. Aan de Slinger is de grootste culturele organisatie in Houten en biedt, naast theater, ook educatieve programma’s, cursussen en culturele projecten op bijzondere locaties in Houten. Aan de Slinger bestaat uit een aantal afdelingen: Theater Aan de Slinger, Cultuur Aan de Slinger, Educatie Aan de Slinger en Cursus Aan de Slinger. Klik hier voor meer informatie over Aan de Slinger, en een kennismaking met alle activiteiten.

Ook bedrijven en organisaties kunnen gebruik maken van ons theater, bijvoorbeeld voor vergaderingen, feesten, congressen, personeelsuitjes en recepties. De creatieve omgeving maakt het een verfrissende en prettige plek voor deze bijeenkomsten. Ons gebouw is geschikt voor kleine en grote groepen, van 5 tot 300 gasten. Klik hier voor meer informatie.

 

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Deksels Lekker
Omroep Houten
X