Exposities Kunst om de Hoek

Focus+ exposeert!

Een groep van 10 enthousiaste Houtense fotografen exposeert als Focus+ van 13 januari tot 16 maart 2018 in Theater Aan de Slinger.
 
Focus+ is een werkgroep binnen de fotoclub Perspektief gericht op de artistieke kant van de fotografie. Al experimenterend gaan de fotografen op zoek naar verbeelding en verwondering. Iedere fotograaf werkt hierbij aan een eigen thema waardoor er een grote diversiteit aan foto’s ontstaat.
 
De expositie is te bezichtigen in de foyer tijdens openingstijden van het theater rondom voorstellingen, films en andere activiteiten en tijdens werkuren van 09.00 – 16:30 uur. De toegang is gratis.

 

 

Het hele jaar door is er kunst in het theater. De foyers zijn expositieruimtes waar kunstenaars uit Houten en omgeving hun werk tonen. De wisselexposities worden georganiseerd door Stichting Kunst om de Hoek. Elke kunstenaar exposeert twee maanden. De disciplines variëren, van foto's tot sieraden, en van beeldhouwwerken tot schilderijen. De tentoongestelde werken zijn te bezichtigen tijdens openingstijden van het theater; rondom voorstellingen, films en andere activiteiten.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger
Uitinhouten
Deksels Lekker
Omroep Houten
X