theaterhap-bij-conny-janssen-danst-inside-out
do 22 maart / 18.00U

Theaterhap bij Conny Janssen Danst 'INSIDE OUT'

Wereldkoks Catering

Dans

Het diner is afgelast in verband met ziekte van de cateraar. De inleiding en voorstelling gaan wel gewoon door! Bezoekers met kaarten voor het diner, zijn reeds per telefoon en e-mail op de hoogte gesteld.
 

Voorafgaand aan de voorstelling ‘Inside Out (Remake)’ van Conny Janssen Danst en de filmvertoning ‘All the Money in the World’ op donderdag 22 maart wordt een theaterhap aangeboden in de foyer van het theater. Dat betekent heerlijk eten, voor u bereid door Arnoud van Wereldkoks Catering, en op een ongedwongen wijze kennis maken met andere bezoekers aan tafel. Maak uw avond compleet en kom eten in Theater Aan de Slinger! 

 

Het menu bestaat uit:

Sticky kippepootjes met limoen, sinaasappel en gember
Gesmoorde aubergines met szechuanpeper (vegetarisch)
Witte rijst
Roergebakken spitskool met kerrie
Salade van spinazie en radijs met een dressing van rijstwijn en
gember
Papadums; gefrituurde pannenkoekjes met komijnzaad en
tomatenchutney


Het vlees is biologisch (van Gerrit Takke, Utrecht)


De theaterhap kost € 16,50 per persoon, exclusief drankjes. Het dessert is niet inbegrepen bij de prijs, maar op de avond zelf kunt u iets lekkers toe bij de bar bestellen. U bent welkom vanaf 17.50 uur, de maaltijd wordt geserveerd van 18.00 tot 19.00 uur. Aansluitend vragen we u een andere plaats in de foyer uit te zoeken, zodat wij de foyer gereed kunnen maken voor de komst van de overige bezoekers.

Om 19.00 uur vindt er een inleiding plaats in de Kleine Zaal. Meer informatie klik hier

Aan tafel is plek voor maximaal 45 personen. 

 

Tickets bestellen
Dinertickets zijn te koop tot uiterlijk dinsdag 20 maart 15.00 uur, of eerder wanneer het uitverkocht is. U kunt uw dinertickets bestellen via de website of via kantoor (theater@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024).
Afgelast

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

X