inleiding-bij-inside-out
do 22 maart / 19.00U

Inleiding bij INSIDE OUT

Conny Janssen Danst

Dans

Deze inleiding is voor de bezoekers van de voorstelling ‘INSIDE OUT' op donderdag 22 maart. 


Inleiding
Waar haalt Conny Janssen elke productie opnieuw haar inspiratie vandaan? Waarin onderscheidt het werk van haar gezelschap zich ten opzichte van andere dansgezelschappen? Hoe past ‘INSIDE OUT’ in het oeuvre van Conny Janssen Danst?
Het antwoord op deze, en vele andere vragen, krijgt u wanneer u de inleiding voorafgaand aan 'INSIDE OUT' bijwoont. Dansdeskundige Liesbeth Osse vertelt over dans in het algemeen en over Conny Janssen Danst in het bijzonder. Ook is er is gelegenheid uw eigen vragen te stellen. Na het bijwonen van deze inleiding heeft u meer inzicht in het werk van Conny Janssen en haalt u meer uit uw voorstellingsbezoek.
 
Over Liesbeth Osse
Liesbeth Osse is dans- en dansfilmdeskundige. Zij ontwikkelt participatieprojecten, schrijft, coacht en geeft inleidingen op dansvoorstellingen. Zij is o.a. verbonden aan Gouden Dans, Het Nationale Ballet en Conny Janssen Danst.


Aanmelden
De inleiding vindt plaats in de Kleine Zaal van Theater Aan de Slinger. Tickets voor de inleiding kosten € 4,50 per persoon, inclusief een kopje koffie, thee of een frisdrankje, na afloop van de inleiding. De inleiding start om 19.00 uur. U bent vanaf 18.55 uur welkom in het theater, u ontvangt dan een consumptiebon waarmee u na afloop van de inleiding een drankje in de benedenfoyer krijgt. De inleiding duurt een half uur tot drie kwartier. De voorstelling begint om 20.15 uur. 


U kunt de tickets zonder administratiekosten bestellen via de website of via kantoor (theater@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024). Er is plaats voor maximaal 90 personen. Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de inleiding niet door. Wij informeren u hier dan over en u ontvangt het betaalde bedrag retour.
Bestel hier uw tickets
  • Inleiding: 4,50

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

X