het-licht-komt-eraan
ma 18 december / 20.30U

Het Licht komt eraan

Pearl Jozefzoon

Gastbespeling

Pearl Jozefzoon verhuisd binnenkort vanuit Utrecht naar Houten. Mede hierdoor wordt op 18 december de nieuwe kerst-cd ‘Het Licht komt eraan’ in haar nieuwe woonplaats gepresenteerd! 

Pearl Jozefzoon brengt de prachtige liederen van haar nieuwe kerst-cd 'Het Licht komt eraan' eenmalig naar het theater. Het wordt een mooi, intiem kerstconcert, waar veel bekende kerstliederen voorbij komen. Denk aan prachtige hertalingen van 'Mary, did you know' en 'Breath of heaven' en bekende Nederlandse liederen als 'Komt allen tezamen', 'Eer zij God in onze dagen' en 'O kom, o kom Immanuël.

Pearl nodigt je zelf uit:
"Kerst is voor mij de leukste tijd van het jaar. Ik houd van de lichtjes, het eten en van de gezelligheid. Maar wat kerst voor mij echt bijzonder maakt is het verhaal dat God naar ons toekwam en één van ons werd. Daar word ik blij van en het geeft me troost. Bij ons thuis werd kerst vroeger gevierd met lekker eten en het samen zingen van heel veel bekende kerstsongs. Met dit nieuwe album 'Het Licht komt eraan' breng ik die sfeer naar jou toe om samen het bijzondere kerstfeest in een huiselijke (theater)setting te vieren. Ik hoop je te ontmoeten in Houten. Liefs, Pearl".

Tickets zijn via Truetickets verkrijgbaar. 
Kaartprijs: €16,00

Geen drankje inbegrepen


 

 


http://pearljoan.com/


Geen web verkoop

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

X