zangcafe-sixties--and--seventies
ma 2 april / 14.00U

Zangcafe Sixties & Seventies

Reuring Aan de Slinger i.s.m. HMC

Houten Presenteert

THEMA SIXTIES & SEVENTIES

Sinds vorig seizoen kiezen we per zangcafé een verrassend thema. Een groot deel zal geïnspireerd zijn op dit wisselende thema. Dat maakt het zangcafé attractief, minder voorspelbaar en altijd verrassend. 2 april zijn de Sixties & Seventies aan de beurt aan de beurt. Van Otis Redding tot The Eagles, van Bob Dylan tot Van Morrison, van James Taylor tot Queen. Hippiemusic maar ook vlammende soul! Wij zijn benieuwd wat dat gaat opleveren. Jij ook?

Het zangcafé in de foyer van Theater Aan de Slinger is een open podium in een ontspannen omgeving. Je mag zelf zingen of je komt luisteren en genieten van de optredens van anderen. Het woord zegt het al: zangcafé! Het hoeft dus niet muisstil te zijn en er kan gezellig een drankje gedronken worden. Het zangcafé is er voor iedereen: zowel voor beginners als voor gevorderden, voor jong én oud. Het hoeft niet perfect! Je mag het als oefening gebruiken, als allereerste optreden, of natuurlijk omdat het gewoon hartstikke leuk is om te doen.

Het Zangcafé wordt i.s.m. Reuring Aan de Slinger georganiseerd door de zangdocenten van het Houtens Muziek Collectief Ri-Jean Mertens, Emily van Orsouw en Marjoke Kager.

Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de begeleiding van je zang. Uiteraard kun je ook jezelf begeleiden op piano of gitaar, of je neemt je eigen begeleider mee! Het is ook mogelijk om te zingen met een karaokeband. Talloze nummers zijn beschikbaar. Als je wilt zingen, kun je je ter plekke inschrijven.

Kom voor een heerlijke ontspannen middag vol zangplezier. Behalve lekker zingen en luisteren is het een verrassende en unieke middag.

Entree: € 4,- volwassenen en € 2,- jongeren t/m 18 jaar 
(contant afrekenen op de avond zelf)
Geen web verkoop

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

X