zangcafe-nederlandstalig
vr 24 november / 20.00U

Zangcafe Nederlandstalig

Reuring Aan de Slinger i.s.m. HMC

Houten Presenteert

THEMA NEDERLANDSTALIG...
VAN SMARTLAP TOT THEATERLIED TOT NEDERROCK!


Sinds vorig seizoen kiezen we voor de Zangcafé's per keer een verrassend thema. Een groot deel zal geïnspireerd zijn op dit wisselende thema. Dat maakt het zangcafé attractief, minder voorspelbaar en altijd verrassend. Vrijdagavond 24 november is Nederlandstalige muziek aan de beurt. Van André Hazes tot Boudewijn de Groot, van Wim Sonneveld tot Bløf, Van Golden Earring tot André van Duijn. De mogelijkheden zijn legio. Wij zijn benieuwd wat dat gaat opleveren. Jij ook?

Het zangcafé in de foyer van Theater Aan de Slinger is een open podium in een ontspannen omgeving. Je mag zelf zingen of je komt luisteren en genieten van de optredens van anderen. Het woord zegt het al: zangcafé! Het hoeft dus niet muisstil te zijn en er kan gezellig een drankje gedronken worden. Het zangcafé is er voor iedereen: zowel voor beginners als voor gevorderden, voor jong én oud. Het hoeft niet perfect! Je mag het als oefening gebruiken, als allereerste optreden, of natuurlijk omdat het gewoon hartstikke leuk is om te doen.

Het Zangcafé wordt i.s.m. Reuring Aan de Slinger georganiseerd door de zangdocenten van het Houtens Muziek Collectief Ri-Jean Mertens, Emily van Orsouw en Marjoke Kager. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de begeleiding van je zang. Uiteraard kun je ook jezelf begeleiden op piano of gitaar, of je neemt je eigen begeleider mee! Het is ook mogelijk om te zingen met een karaokeband. Talloze nummers zijn beschikbaar. Als je wilt zingen, kun je je ter plekke inschrijven.

Kom voor een heerlijke ontspannen avond vol zangplezier. Behalve lekker zingen en luisteren is het een verrassende en unieke avond.

Entree: € 4,- volwassenen en € 2,- jongeren t/m 18 jaar (contact afrekenen op de avond zelf)
Geen web verkoop

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

X