bigband-houten-jubileumconcert
vr 10 november / 20.30U

BigBand Houten Jubileumconcert

BigBand Houten

Houten Presenteert

Bigband Houten bestaat 10 jaar!
Op 10 november 2017 vieren wij dat met een avondvullend optreden in Theater aan de Slinger met Deborah Carter en Edwin Rutten als gastsolisten!

Deborah Carter
Deborah is geboren in de Verenigde Staten en getogen in Hawai en Japan. Al heel jong begon zij met muziek maken, eerst als instrumentalist, later als zangeres:  jazz, latin, blues, gospel. Met haar multi-culturele achtergrond brengt zij nieuwe dimensies aan in vertrouwde muziekstijlen. Inmiddels beschouwd een van de meest dynamische vocalisten in de jazzwereld, reist ze de hele wereld over voor optredens tijdens festivals, in clubs, op radio en tv. In Europa werd zij o.a. begeleid door het Metropole Orkest, the HR (Frankfurt Radio) Big Band, het Berlin Jazz Orkest, het Berlin Opera House Symphony Orkest en Big Band en de Holland Big Band.

Edwin Rutten
Jazz zingen betekent voor Edwin: swing, timing, een luie beat, ritmiek, improvisatie, entertainment en interactie met de band. Al op 16-jarige leeftijd maakt hij zijn eerste vocale jazzplaten met pianist Rogier van Otterloo met repertoire van Gershwin, Berlin, Ellington en Porter. Als 17-jarige treedt hij op in radioprogramma’s met het Metropole Orkest en de Skymasters. Hij heeft inmiddels meerdere albums en awards op zijn naam staan. Rutten geeft vocal jazz workshops aan de Conservatoria van Amsterdam en Utrecht. Op zondagavond presenteert hij van 21.00-23.00 uur “Jazz in the Evening” op nposoulenjazz.nl.

Een drankje is inbegrepen
Bestel hier uw tickets
  • Normaal: € 15,00
  • Jeugd t/m 12: € 10,00

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

X