proef-het-theater
za 9 september / 20.15U

Proef het Theater

Diverse artiesten

Specials

Zaterdagavond 9 september wordt het nieuwe theater- en filmseizoen feestelijk geopend met een afwisselend programma. In de Theaterzaal presenteren Frénk van der Linden en Mylou Frencken Proef het Theater in de vorm van een talkshow. Optredens zijn er van o.a. Pieter Verelst, Brandon Delagraentiss, Maartje & Kine en leerlingen van Jeugdtheaterschool Aan de Slinger. Film Aan de Slinger draait de film ‘Retour en Bourgogne' in de Kleine Zaal. Na afloop kunt u lekker na borrelen in de foyer! Een mooie avond om met de diversiteit van het theater- en filmaanbod kennis te maken!

Het theaterprogramma en filmprogramma spelen zich rond dezelfde tijd af: u kunt dus slechts voor een van de twee programma's (gratis) kaarten bestellen! Beide programma's zijn gratis, met uitzondering van hapjes en drankjes. Gratis tickets zijn vanaf maandag 21 augustus 13.00 uur te bestellen. Hieronder treft u een beschrijving. De tickets ontvangt u direct per e-mail.

Bestel HIER uw tickets voor het filmprogramma in de Kleine Zaal (aanvang 20.00 uur). 
Bestel HIER uw tickets voor het theaterprogramma in de Theaterzaal (aanvang 20.15 uur).


Theaterprogramma
Bijna alle artiesten zijn komend seizoen te gast en geven deze avond een voorproefje. U kunt dan ook doorklikken naar de voorstelling van de betreffende artiest voor meer informatie.

Frénk van der Linden en Mylou Frencken 
Frénk van der Linden (59), freelance journalist, werkt voor de NTR-radio (Kunststof), KRO/NCRV-televisie en de Volkskrant.  Samen met Mylou Frencken presenteert hij Proef het Theater in de vorm van een talkshow. niet alleen cabaret van Mylou dit seizoen: haar voorstelling is tegelijkertijd een theaterconcert. Ze laat vanavond een aantal liedjes van haar nieuwe voorstelling ‘Leven in het lied’ horen. Dat wordt smullen!

Maartje & Kine 
Lang geleden woonde Maartje in Houten en Kine in Noorwegen. Toen ze elkaar tegenkwamen op een Nederlands conservatorium werd een muzikaal komisch duo geboren. Samen brengen ze de mooiste muziek, betoverende glimlachen, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor mee. Dit seizoen staan ze met 'Vibrato!" in ons theater. 

Pieter Verelst 
Met zijn lef en theatrale bravoure won hij Camaretten 2016. Hij laat een fragment zien uit zijn voorstelling ‘Mijn broer en ik’. De jury van Cameretten schreef over zijn voorstelling: "Pieter vertelt geen verhalen, hij beeldt ze uit. Soms blaast hij zichzelf op, soms maakt hij zich juist heel klein. Dat geeft zijn voorstelling een prettige dynamiek, die naadloos aansluit op de grillige inhoud.”  

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger 
De JTS biedt lessen aan met kwaliteit, uitdaging en bovenal plezier. Elk jaar werken de productieklassen van de JTS toe naar een voorstelling in het theater. De cursisten laten tijdens Proef het Theater een fragment zien!

Brandon Delagraentiss 
Deze Amerikaanse muzikant neemt u nu en tijdens zijn & Friends concert mee op een muzikale reis langs jazz, gospel, pop en soul. Goede kans dat u Brandon al kent van zijn optredens in The Voice, de DINO show, zijn theatertour met Shirma Rouse en The Soul of Motown.


Filmprogramma
Film Aan de Slinger draait in de Kleine Zaal de Franse film ‘Retour en Bourgogne'.
Regisseur Cédric Klapisch schetst een liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden.

Na afloop kunt u lekker na borrelen in de foyer.   
 

Bestellen van gratis tickets voor het programma in de Theaterzaal gaat als volgt:

1. Vanaf 21 augustus 13.00 uur kunt u klikken op ‘bestel hier uw tickets’
2. Log in met uw account
3. Klik op ‘bestellen’, vul het gewenste aantal kaarten in en druk nogmaals op ‘bestellen’.
5. U ziet het overzicht van uw bestelling. Klopt het overzicht, klik dan op ‘bestellen’
6. U ziet nogmaals een overzicht, nu met rij- en stoelnummer. Om de bestelling af te ronden, klikt u onderaan op ‘klik hier om de bestelling af te ronden’. 

Beschikt u niet over internet, dan kunt u op werkdagen bellen (030 –  63 51 024 van 13.00 - 16.00 uur). Bestelt u tijdig, want vol is vol.

Heeft u tickets besteld, maar bent u onverhoopt toch verhinderd? Dan stellen wij, maar zeker ook andere geïnteresseerden, het zeer op prijs als u ons dit tijdig laat weten. Wij kunnen dan een andere bezoeker blij maken.
Verkoop start 21 augustus 13:00 uur

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

X