innenschau-(remake)
vr 9 februari / 20.15U

Innenschau (remake)

Jakop Ahlbom

Specials

Jakop Ahlbom ‘uniek’ noemen is een understatement. Maar ja..., deze theatermaker is het wel: zéér uniek. Zijn theater is bizar. En oogstrelend. Gitzwart. Wonderbaarlijk. Abstract. Vervreemdend. Absurd. Idioot. Surrealistisch. Raadselachtig. Angstwekkend. Gek. Grimmig. Breinkrakend. Spookachtig. Naast Lebensraum en het recente Horror is ook Innenschau een van zijn memorabele voorstellingen. Deze was ook in 2009 bij ons te zien. In deze surrealistische thriller raken de levens van een verpleegkundige, een stalker en een ontslagen bankmedewerker onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als kijker word je meegezogen in hun achtervolgingsfantasieën, raadselachtige taferelen en kafkaëske situaties. Geheel zonder tekst. Deze remake met livemuziek van Alamo Race Track zal zonder twijfel weer velen met open mond in de zaal doen zitten.

Innenschau [Revisited] is een remake van Innenschau van Jakop Ahlbom & Jeroen van de Berg uit 2010.

“Innenschau grijpt je bij de strot, Jakop Ahlbom trekt je mee in een gitzwarte wereld. Alsof je in een akelige koortsdroom terecht bent gekomen waar je je niet meer uit los weet te maken.”
De Telegraaf (Innenschau 2010)

“In zijn nieuwe productie ‘Innenschau’ krijgt Hitchcock kafkaëske trekjes in een onderzoek naar de achterkant van het menselijke verlangen. Geen logica, wel causaliteit die je dwingt mee te gaan in deze breinkraker vol thrillerelementen.”
Trouw (Innenschau 2010)

“De achteloosheid waarmee het absurde als normaal wordt gepresenteerd en geaccepteerd, is fantastisch.”
De Volkskrant (Innenschau 2010)


http://www.jakopahlbom.nl


Bestel hier uw tickets
  • Normaal: € 23,00
  • Jong t/m 18: € 21,00
  • U-pas: € 20,00

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

X