cafe-theater-festival
za 21 oktober / 20.15U

Cafe Theater Festival

MAN || CO, De Mooie Meisjes en MATROSE

Specials

Het Utrechtse Café Theater Festival is niet meer weg te denken uit die stad. Het festival haalt theater uit het ‘instituut’ theater en brengt het naar de kroeg. Daar gelden hele andere wetten. Met het publiek dat bovenop de makers zit. Kroegtijgers mengen zich met theaterdieren, de spanningsboog is korter. De winnaars van het festival 2017, waaronder die van de Aan de Slinger-prijs, zijn vanavond echter wel in ons ‘theaterinstituut’ en spelen alledrie hun korte voorstelling. MAN||CO (spreek uit Manco) is een danscollectief dat voor de tweede keer op rij de festivalprijs won, dit keer met When we cried confetti. De Mooie Meisjes speelt De smart van Dyonisos en MATROSE brengt een variant op Op hoop van zegen met als subtitel Liever jij dan ik.

Op 21 oktober ziet u eerst De mooie meisje in de foyer, daarna Man||co in de Theaterzaal en tot slot MATROSE in de foyer. 

 

GRATIS TICKETS!
Bent u er bij? Bestel uw gratis kaarten via de website en nodig meteen uw vrienden, buren of familie ook uit. Een drankje is niet bij het gratis kaartje inbegrepen, maar vanzelfsprekend is onze bar wel geopend. Laat u dus niet weerhouden het café-theater-gevoel wat extra’s geven door in de foyer een lekker speciaalbiertje, glas wijn of bubbels te bestellen!

 

Tickets bestellen
Gratis tickets zijn via alle reguliere kanalen van Theater Aan de Slinger te bestellen. Hieronder treft u een beschrijving voor bestellen via de website. De tickets ontvangt u direct per e-mail.
1. Klik op ‘bestel hier uw tickets’
2. Log in met uw account
3. Klik op ‘bestellen’, vul het gewenste aantal kaarten in en druk nogmaals op ‘bestellen’.
5. U ziet het overzicht van uw bestelling. Klopt het overzicht, klik dan op ‘bestellen’
6. U ziet nogmaals een overzicht, nu met rij- en stoelnummer. Om de bestelling af te ronden, klikt u onderaan op ‘klik hier om de bestelling af te ronden’. 


http://www.cafetheaterfestival.nl


Bestel hier uw tickets
  • Normaal: € 0,00
  • Nog 12 tickets beschikbaar

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

X