meike--and--friends
za 14 april / 20.30U

Meike & Friends

Meike & Friends

Muziek

& Friends concertavonden zijn bijzonder. Artiesten uit Houten en wijde omgeving stellen een avondvullend programma met collega’s die zij bewonderen en waar ze graag mee samenwerken! 

 

De theaterzaal opent om 20.15 uur. Meike & Friends start om 20.30 uur en duurt tot circa 22.45 uur, gevolgd door een afterparty met DJ Kid&Play en een meet & greet met de artiesten. Het publiek kan vanaf een stoel op de tribune genieten van de optredens. Is stilzitten geen optie? Er mag natuurlijk ook gedanst worden! 

 

Meike van der Veer is een bekend gezicht bij de & Friends concerten. Ze heeft een dijk van een stem en veel podiumervaring. Meike geeft met haar muzikale vrienden David Goncalves, Aïcha Gill en Julian Thomas een verrassende en spetterende muzikale show met verschillende muziekstijlen van Soul tot R&B en van Pop tot Rock. Een geweldige swingende liveband begeleidt het muzikale programma.

 

 

Meike van der Veer

Meike van der Veer studeerde zang aan de opleiding DJAM voor lichte muziek en jazz in Amsterdam, en geeft optredens in heel Nederland. Ze is bekend geworden door haar deelname aan de allereerste editie van The Voice of Holland. Ze eindigde als één van de finalisten. De meest geweldige ervaring deed ze op in de Heineken Music Hall, waar ze bij vier uitverkochte concerten mocht zingen. Meike heeft een warme, soulvolle stem en zingt een mix van soul, jazz en pop. Haar nieuwste album heeft ze dit jaar afgemaakt en ze presenteert in april haar nieuwe single ‘Inside’!

 

David Goncalves

David Goncalves schopte het bij de eerste editie van Idols tot de finale en bij The Voice of Holland in 2013 tot de live shows.

Samen met Alain Clark schreef hij zijn debuutsingle ‘Running away’. Als zanger, danser en acteur speelde David in theaterproducties waaronder Jeans, The Soul of Motown, Dreamgirls, Daddy Cool, My name is Michael en The Lion King (hoofdrol Mufasa in 2017). 

 

Aïcha Gill

Aïcha Gill is een Nederlandse soulzangeres en musicalactrice. Ze is o.a. bekend van de meidengroep Sway, waarmee zij mee deed aan The X-Factor.

In 2014 bemachtigt Aïcha de hoofdrol ‘Lorrell Robinson’ uit de hitmusical Dreamgirls. Samen met Pearl Jozefzoon en Berget Lewis
speelt avond aan avond de sterren van de hemel. Haar eerste single
’Last Love Letter’ kwam in juni 2017 uit.

 

Julian Thomas

In 2002 gaat de zanger met pianist Jan Vayne op tournee. Ondertussen sleutelt hij aan zijn
debuutalbum. Hij heeft samengewerkt met Marco Borsato tijdens ‘Symphonica In Rosso’ in 2006. In 2009 verschijnt zijn tweede album ’35 Some Months’. Tegenwoordig zingt Julian regelmatig met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

 


http://www.meikevanderveer.nl


Bestel hier uw tickets
  • Normaal: 15,00
  • U-pas: 12,00

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

X