smartsongs
wo 24 januari / 20.15U

SmartSongs

Marijke Boon

Muziek

Deze voorstelling vindt plaats op Landgoed Wickenburgh

La Boon is terug! Niet dat ze nou echt is weggeweest, ze deed van alles, op Oerol en op de Parade, maar dit is na jaren weer een heuse theatershow. Met haar lange lijf en zilverwitte kuif is Marijke Boon al tientallen jaren een markant en eigenzinnig theatermens. Altijd een beetje lak aan conventies. Ze neemt haar rode accordeon en een paar zelfgemaakte rode gordijnen mee, plus een oud vogelboek en een smartphone. En zingt met een snik in de stem nieuwe liedjes, vaak op het randje van de blues en de smartlap. Op het eerste gehoor en gezicht is het allemaal supersimpel, maar eronder schuurt en piept het dat het een aard heeft. Ze zingt van vogelaars en vogels, blauwe spa en snelweg, liefde en eenzaamheid. U maakt kennis met cirkelzingen en beurtzang. Er mag ook meegezongen worden, zacht en soms.

Landgoed Wickenburgh
Landgoed Wickenburgh ligt tussen de boomgaarden in ’t Goy, op de Wickenburghseweg 17. Een prachtige groene en rustige omgeving, met het landhuis als middelpunt. De voorstellingen worden afgesloten met een informele borrel in de prachtige Herenkamer. Een bijzondere ervaring in een knusse setting, want er kunnen maximaal 50 bezoekers aanwezig zijn bij een voorstelling. 


Routebeschrijving
Benader de oprijlaan van het landgoed via de inrit aan de Hoogdijk en niet via de Wickenburghseweg. U rijdt via de Hoogdijk naar de tweede oprijlaan van het landgoed (aangegeven met een bord Landgoed Wickenburgh). Rij deze laan helemaal uit tot het einde waar u links kunt parkeren. Voor een uitgebreide routebeschrijving zie www.landgoedwickenburgh.nl. 


http://www.marijkeboon.nl


Bestel hier uw tickets
  • Normaal: Ä 19,00
  • U-pas: Ä 16,00
  • Nog 30 tickets beschikbaar

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

X