diederik-ruisch--and--friends
za 7 oktober / 20.30U

Diederik Ruisch & Friends

Diederik Ruisch & Friends

Muziek

& Friends concerten zijn bijzonder. Lokale, vaak Houtense, artiesten, bands en musici stellen een avondvullend programma samen. Ze nodigen hiervoor uit het hele land collega’s uit die zij bewonderen of waar zij graag mee samenspelen. Elk & Friends concert is een unieke samenwerking. Dit seizoen zijn alle concerten ‘staand’: de tribune is ingeschoven en de theaterzaal wordt omgetoverd tot concertzaal met genoeg ruimte om te dansen. De concerten komen tot stand in samenwerking met Ework Producties.

De theaterzaal opent om 20.15 uur. Diederik & Friends start om 20.30 uur en duurt tot circa 22.45 uur, gevolgd door een afterparty met DJ Kid & Play. 


Put on your dancing shoes! 
Trompettist Diederik Ruisch en zijn band Amber Roots starten het nieuwe & Friends seizoen. Eerder zorgde deze 10-koppige coverband al voor een swingende avond en maakte hun reputatie als één van Nederlands beste party coverband meer dan waar. Met een gevarieerder show vol hits en vroeger én nu wordt het een onvergetelijk feest. 


Diederik Ruisch
studeerde trompet en bugel (flugelhorn) aan het Conservatorium in Utrecht: klassiek en techniek bij Willem van der Vliet en de specialisatie jazz en improvisatie bij Ack van Rooyen, Angelo Verploegen en Martijn Sohier. Het resultaat is een doorgewinterde sectiespeler en leadtrompettist voor de meest uiteenlopende formaties: klassiek, jazz, latin, pop, soul en funk.In 2004 maakte hij voor het eerst zijn opwachting op het North Sea Jazzfestival, vele optredens op verschillende podia volgden. Een allround trompettist, onder meer bij de Holland Bigband, Amber Roots, zijn eigen Diederik Ruisch Quintet en Boggy Ground. Tomeloos enthousiast, altijd leergierig, prettig gestoord en snel inzetbaar.


Amber Roots
is dé absolute feestgarantie! Deze 10-koppie party coverband speelt een gevarieerde mix van hits van vroeger én nu. De lekkerste dance-, disco-, rock-, pop- en soulnummers komen in een spetterende non-stop show voorbij. Groovend ritmesectie, swingende toetsen, retestrakke blazers en hemelse zangeressen. Feest! 

Restaurant JOINN! in Houten maakt het mogelijk al vroeg op de avond in de stemming te komen met een overheerlijk hamburgermenu, inclusief drankje voor € 17,50 per persoon. Reserveer nu via www.joinn.nl/reserveren-lounge-food o.v.v. '&Friends arrangement'. 


http://www.ruischmusic.com
http://www.amberroots.nl


Bestel hier uw tickets
  • Normaal: € 15,00
  • U-pas: € 12,00

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

X