precies-andersom
vr 21 april / 20.15U

Precies andersom

Hans Aarsman

Specials

In de nacht van 13 november 2015, de nacht van de aanslagen in Parijs, gaan om één uur de lichten uit van de Eiffeltoren. Wereldwijd berichtten de media over dit ‘eerbetoon aan de slachtoffers’. Sinds de bouw van de toren in 1889 was dit nog nooit gebeurd! De volgende dag gaan ’s nachts de lichten weer om één uur uit. Waarom? De lichten gaan altijd uit om één uur, tientallen jaren al, om kosten te sparen. De dingen zitten vaak anders in elkaar dan verwacht. Soms is het zelfs precies andersom. Daarover gaat deze voorstelling van ‘foto-professor’ Hans Aarsman, die in de Volkskrant wekelijks met zijn Aarsman Collectie een andere kijk op beelden geeft. Dat deed hij eerder al bij ons met Zelf weten. Precies andersom is een kruising tussen conference en lezing met lichtbeelden, een geestige avond vol onverwachte ontdekkingen.
 

"De nieuwsgierigheid en humor spatten van de planken af. Voor de liefhebbers: de stelling van Bayes komt ook langs. Voor de niet-liefhebbers: Aarsman laat zien dat zelfs een suffe statistische stelling hilarisch kan zijn." (De Correspondent)


"Aarsman is een fijne geek die aanstekelijk vertelt." (Het Parool)

"Aarsman is een vlotte en geestige spreker, die met zijn observaties geregeld tot fascinerende conclusies komt. Mooi is om hem zo’n analyse live te zien uitvoeren...Aarsman is gezegend met een droogkomisch gevoel voor humor waardoor Precies Andersom bijzonder geestig is." (Theaterkrant.nl)

 

 


http://www.hansaarsman.nl


Bestel hier uw tickets
  • Normaal: 19,00
  • CJP: 18,00
  • U-pas: 16,00

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

X